En zijn werk..

Andere sites...

Het keramieke portfolio van Marcel: dreamsofthemind.com

Merchandising van Dreams Of The Mind: shop.dreamsofthemind.com

De "How To..." website van Dreams Of The Mind voor keramisten: how.dreamsofthemind.com

 

De persoon achter VisionQuest

voorwoord Marcel:

"Mijn naam is Marcel. Het gaat niet om mij maar het figuur die ik moet voorstellen. De VisionQuest is in ons allemaal terug te vinden, allemaal lopen we met onze eigen quest (zoektocht) rond. Hebben we niet bij onszelf de vraag gesteld wie wij zijn? Wat wij voorstellen? Waar wij moeten zoeken? De beelden die je vind in mijn "Gallerie" zijn de beelden die ik droom, beleef en graag uitbeeld in de vorm van 3D beelden. Ga eens te rade bij jezelf, heb je dat ook niet? "Dreams of the Mind" is de droom van de gedachte. . . . sta daar eens bij stil.

De dingen die je meemaakt maakt je tot de persoon die je bent, de neiging onstaat om dan te leven waarop je verleden is gestoeld. Ik geloof niet in misdaad naar aanleiding van je jeugd, je heb kracht genoeg om daar afstand van te doen. Een mens heeft zelf de touwtjes in handen en is ook zelf verantwoordelijk voor zijn doen en laten. Mijn leven is ook niet een van het zuiverste water geweest maar ik ben daarom geen crimineel geworden. Ik ben bewust geworden wie ik ben, al ben ik daar niet altijd tevreden over. . . . . . wie wel? Maar het is goed om de gedachten die je daarover meemaakt, te laten relativeren en te dromen. Het maakt je tot een beter mens.

Heb je nu een beter beeld van mij? Nee, he. Het gaat niet om mij maar om de plaatjes en om mijn bedoeling. Mijn leven wordt vanzelf wat duidelijker als je m`n toekomstige beelden ziet. Toch wens ik je veel plezier en hoop ook wat van jou kant te horen."